Bezoek

BRUTUS - Ingang Keileweg 10
Is alleen geopend tijdens tentoonstellingen en evenementen. Zie hiervoor het programma voor de specifieke data en tijden.

BRUTUS GARDEN (met AVL collectie) - Ingang Keileweg 18
Open: maandag t/m vrijdag van 11 - 17 uur
Zaterdag en zondag is de beeldentuin alleen geopend tijdens tentoonstellingen.

Brutus en de beeldentuin zijn gesloten op feestdagen en tijdens de ombouw van tentoonstellingen.

Tickets

Ticketprijzen verschillen per tentoonstelling. Wild Summer of Art is gratis toegankelijk.

Entreekaarten zijn online en aan de kassa verkrijgbaar. De kassa is geopend do-zo tussen 11:00 en 18:00).

Let op: Brutus is pin only.

De Museumkaart en Rotterdampas zijn vooralsnog geen geldig toegangsbewijs.

Maak voor schoolgroepen of groepen groter dan 15 personen een afspraak via info@brutus.nl. Brutus is grotendeels toegankelijk voor rolstoelen en bezoekers van alle leeftijden.

FAQ

Kik hier voor vragen over tickets.

Ik ben verhinderd?
Indien je zelf niet kan komen naar een optreden waar je een kaartje voor kocht, kunnen wij het kaartje niet terugnemen. Hier zijn helaas geen uitzonderingen op mogelijk. Tickets vallen binnen de uitzonderingen op het herroepingsrecht voor consumenten. Meer info vind je hier. Een betrouwbare website voor het verkopen van tickets is www.ticketswap.nl.

Kan mijn ticket gescant worden van mijn mobiel?
Je e-ticket wordt aan de deur door onze medewerkers bij de entree gescand. Dit kan vanaf je smartphone worden gescand of eventueel vanaf een uitgeprint e-ticket.

Route / contact

Brutus heeft twee ingangen. Eén aan de Keileweg 10 (rechts naast Bitter) en de andere is aan de Keileweg 18 links achter in de beeldentuin. Klik hier voor de Google Maps kaart > Brutus

Je kunt in de omgeving parkeren of overdekt in Bigshops Car Park, Vierhavensstraat 197 Rotterdam (betaald). Let op: sinds kort is parkeren op de Keileweg betaald (ma-za). Je kunt naast het Keilepand wel gratis parkeren. Klik hier voor de locatie.

Tram 21, 23 en 24 of Metro lijnen A, B en C stoppen op Halte Marconiplein en dan is het 5 minuten lopen naar de locatie.

Je kunt Brutus mailen via info@brutus.nl. We proberen binnen 2 werkdagen antwoord te geven.
Brutus is op werkdagen bereikbaar via 0617248458.

Video

Bekijk hieronder de video's van Wild Summer of Art

Betreden op eigen risico

Brutus is een presentatieplek voor hedendaagse kunst en geeft de kunstenaar carte blanche. De getoonde kunst kan aanstoot geven, ethische normen overschrijden en kan verwarring of een onveilig gevoel veroorzaken. De programmering is vrij van ideologische, ethische of esthetische eenduidigheid en biedt absolute vrijheid aan kunstuitingen – hoe afwijkend ook.

Brutus is momenteel gesitueerd in oude panden. De tentoonstellingsruimtes kunnen daarom donker of nat zijn. Pas dus op voor gladheid en onverwachte opstapjes. Brutus aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (emotionele) schade of letsel, die het gevolg is van bovenstaand.

Wij verzoeken je de kunstwerken niet aan te raken. Ook de werken in de beeldentuin (Brutus Garden). Als u kinderen meeneemt, graag opletten dat deze niet op de kunstwerken klimmen of er aan gaan hangen. We kunnen niet garanderen dat deze veilig zijn!