Bezoek

THROUGH BONE AND MARROW - ingang Keileweg 10
De tentoonstelling is t/m 25 juni donderdag t/m zondag open tussen 12:00 en 18:00.
BRUTUS is maandag t/m woensdag gesloten. Ook op Koningsdag is BRUTUS gesloten.

BRUTUS GARDEN (met Atelier Van Lieshout collectie) - ingang Keileweg 18
Open: maandag t/m vrijdag van 12:00 - 18:00.
Tijdens tentoonstellingen is de beeldentuin op zaterdag en zondag geopend.

Tickets

Ticketprijzen verschillen per tentoonstelling. Tickets kun je online of aan de kassa kopen. Met dit ticket bezoek je de tentoonstellingen. Daarnaast bieden we korting met de Rotterdampas en CJP en is er gratis entree voor We Are Public kaarthouders (laat je pas scannen bij de ingang). De reguliere ticketprijs voor de tentoonstelling Through Bone and Marrow is €5,-. Tickets voor deze tentoonstelling zijn online hier verkrijgbaar.

De kassa is tijdens tentoonstellingen geopend van donderdag t/m zondag tussen 12:00 en 18:00.

Let op: BRUTUS is pin only.

Maak voor schoolgroepen of groepen groter dan 15 personen een afspraak via info@brutus.nl. Brutus is grotendeels toegankelijk voor rolstoelen en bezoekers van alle leeftijden.

Kik hier voor vragen over tickets.

Ik ben verhinderd?
Indien je zelf niet kan komen naar een optreden waar je een kaartje voor kocht, kunnen wij het kaartje niet terugnemen. Hier zijn helaas geen uitzonderingen op mogelijk. Tickets vallen binnen de uitzonderingen op het herroepingsrecht voor consumenten. Meer info vind je hier. Een betrouwbare website voor het verkopen van tickets is www.ticketswap.nl.

Kan mijn ticket gescant worden van mijn mobiel?
Je e-ticket wordt aan de deur door onze medewerkers bij de entree gescand. Dit kan vanaf je smartphone worden gescand of eventueel vanaf een uitgeprint e-ticket.

Route

BRUTUS heeft twee ingangen. Eén aan de Keileweg 10 (rechts naast Bitter) en de andere is aan de Keileweg 18 links achter in de beeldentuin. Klik hier voor de Google Maps kaart > Brutus

Je kunt in de omgeving parkeren of overdekt in Bigshops Car Park, Vierhavensstraat 197 Rotterdam (betaald). Let op: sinds kort is parkeren op de Keileweg betaald (ma-za). Je kunt naast het Keilepand wel gratis parkeren. Klik hier voor de locatie.

Tram 21, 23 en 24 of Metro lijnen A, B en C stoppen op Halte Marconiplein en dan is het 5 minuten lopen naar de locatie.

Je kunt BRUTUS mailen via info@brutus.nl. We proberen binnen 2 werkdagen antwoord te geven.
BRUTUS is op werkdagen bereikbaar via 0617248458.

Betreden op eigen risico

BRUTUS is een presentatieplek voor hedendaagse kunst en geeft de kunstenaar carte blanche. De getoonde kunst kan aanstoot geven, ethische normen overschrijden en kan verwarring of een onveilig gevoel veroorzaken. De programmering is vrij van ideologische, ethische of esthetische eenduidigheid en biedt absolute vrijheid aan kunstuitingen – hoe afwijkend ook.

BRUTUS is momenteel gesitueerd in oude panden. De tentoonstellingsruimtes kunnen daarom donker of nat zijn. Pas dus op voor gladheid en onverwachte opstapjes. BRUTUS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (emotionele) schade of letsel, die het gevolg is van bovenstaand.

Wij verzoeken je de kunstwerken niet aan te raken. Ook de werken in de beeldentuin (Brutus Garden). Als u kinderen meeneemt, graag opletten dat deze niet op de kunstwerken klimmen of er aan gaan hangen. We kunnen niet garanderen dat deze veilig zijn!