Bezoek

Obsessions 11 maart - 29 mei 2022 - €10 entree
Open: donderdag t/m zondag van 11 - 18 uur

Beeldentuin - gratis
Open: maandag t/m vrijdag van 11 - 17 uur en in het weekend tijdens tentoonstellingen

Brutus is gesloten op feestdagen en tijdens de opbouw van tentoonstellingen.

Tickets

Ticketprijzen verschillen per tentoonstelling. Wild Summer of Art is gratis toegankelijk.

Entreekaarten zijn online en aan de kassa verkrijgbaar. De kassa is geopend do-zo tussen 11:00 en 18:00).

Let op: Brutus is pin only.

De Museumkaart en Rotterdampas zijn vooralsnog geen geldig toegangsbewijs.

Maak voor schoolgroepen of groepen groter dan 15 personen een afspraak via info@brutus.nl. Brutus is grotendeels toegankelijk voor rolstoelen en bezoekers van alle leeftijden.

Veelgestelde vragen

Kik hier voor vragen over tickets.

Route

De ingang voor de tentoonstelling Ass-Works is aan de Keileweg 10 en en voor Wild Summer of Art aan de Keileweg 18. Klik hier voor de Google Maps kaart > Brutus

Je kunt in de omgeving parkeren of overdekt in Bigshops Car Park, Vierhavensstraat 197 Rotterdam (betaald). Let op: sinds kort is parkeren op de Keileweg betaald (ma-za). Je kunt naast het Keilepand wel gratis parkeren. Klik hier voor de locatie.

Tram 21, 23 en 24 of Metro lijnen A, B en C stoppen op Halte Marconiplein en dan is het 5 minuten lopen naar de locatie.

Betreden op eigen risico

Brutus is een presentatieplek voor hedendaagse kunst en geeft de kunstenaar carte blanche. De getoonde kunst kan aanstoot geven, ethische normen overschrijden en kan verwarring of een onveilig gevoel veroorzaken. De programmering is vrij van ideologische, ethische of esthetische eenduidigheid en biedt absolute vrijheid aan kunstuitingen – hoe afwijkend ook.

Brutus is momenteel gesitueerd in oude panden. De tentoonstellingsruimtes kunnen daarom donker of nat zijn. Pas dus op voor gladheid en onverwachte opstapjes. Brutus aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (emotionele) schade of letsel, die het gevolg is van bovenstaand.