In het eerste weekend van september strijkt het festival MOMO Fabrique neer bij BIT, Brutus, Keilecafe, Keilecollectief, de Voedseltuin en Weelde. Het programma is samengesteld door de makers in het gebied met een vleugje MOMO. Bezoekers worden welkom geheten in de wereld van de makers van het rauwe stadshavengebied M4H.

De focus van MOMO Fabrique ligt op zaterdag 3 september, met een festival vol muziek, beeldende kunst en talks over urban development op verschillende locaties in M4H. Het startpunt voor MOMO Fabrique is Brutus, het terrein van vermaard kunstenaar Joep van Lieshout. De afterparty vindt plaats in de nieuwe club BIT. Voor het festival op 3 september is de verkoop van Early Bird tickets direct gestart via Ticketmaster. Je hebt keuze uit de hele dag festival met of zonder nachtelijke afterparty in BIT.

Op vrijdag 2 september organiseert MOMO Fabrique een diner in, en in samenwerking met De Voedseltuin. De precieze invulling hiervan wordt binnenkort bekend gemaakt. Op zondag 4 september voegt MOMO Fabrique een muzikaal programma toe aan de finissage van Wild Summer Of Art Part II.
WebsiteWebsite
motelmozaique.nl
copyofmomofabriquesquare1.png
nieuwsbriefmomofabriquestory3.jpg
copyofmomofabriquesquare3.png