Tijdens Rotterdam Art Week slaan Operator en Brutus de handen ineen voor een RAW afterparty waar kunst en muziek elkaar omarmen. Speciaal voor deze avond wordt de beeldentuin van Brutusomgetoverd tot een nachtclub. In deze openluchtclub kun je genieten van de space jazz klanken van de Ronald Langestraat Band, een goed gesprek voeren bij een vuurton, dansen tussen enorme kunstobjecten van Atelier Van Lieshout of een krat bier delen met de mensen die je net hebt ontmoet bij de Krattenbar. Als het regent, geen nood, dan verplaatst het hele feest zich naar één van de zalen van Brutus.

Deur open: 20:00
Ingang: Brutus Garden - Keileweg 18
PIN ONLY

Tickets:
— RAW afterparty @ Brutus Garden: €9

— Combi: Obsessions Expo (11:00 - 20:00 @ Brutus) + RAW Afterparty @ Brutus Garden €15

— Combi: Art Rotterdam (11:00 - 19:00 @Van Nelle Fabriek) + RAW Afterparty @ Brutus Garden €22

Music by:
Ronald Langestraat Trio (space jazz) | luister
Marathon Man (house / electro) | luister
Genyten (electronic / alternative) | luister

Ronald Langestraat Trio
Begin jaren 80 was Ronald Langestraat één van de vaste waarde in de Amsterdamse jazzscene; hij speelde in jazzbands als Cascada en Ritmo Natural. In die tijd startte hij ook zijn zoektocht naar een eigen geluid voor zijn solowerk – een spacy mix van jazz, soul en groovy salsa. Ronald ging op ruimtemissie met als resultaat een psychedelisch, buitenaards, ongerept en persoonlijke sound. Fast forward naar 2021: met in zijn band de creatieve geesten van Lyckle de Jong (De Witte Kunst) en Nic Mauskovic (Mauskovic Dance Band) brengt Ronald zijn volstrekt eigen en unieke muziek.

De Brutus krattenbar:
De enige bar in Nederland waar je bier per krat koopt en wijn per fles haalt. Wil je niet per se een krat drinken, dan is het tijd om het gesprek met elkaar aan te gaan en elkaar te ontmoeten. Wees creatief: zet een eigen handeltje op, stuur tikkies, maak nieuwe vrienden of neem iets mee om te ruilen voor bier. Alles mag en kan. Elke krat of fles wordt in principe een bar.
operatorxbrutusrawafterpartyamvjorn5.png
operatorxbrutusrawafterpartyamvjorn6.png
operatorxbrutusrawafterpartyamvjorn8.png
operatorxbrutusrawafterpartyamvjorn7.png