Schrijf je nu in voor de exclusieve en meeslepende Through Bone and Marrow-reis in aanwezigheid van curator Maarten Spruyt.

In deze exclusieve kans die je ervaring naar een hoger niveau belooft te tillen, nodigen we je uit om op 9 of 22 juni met ons mee te gaan op een opmerkelijke reis onder leiding van niemand minder dan de buitengewone curator van de tentoonstelling, Maarten Spruyt.

Spruyt onthult zijn artistieke visie en duikt in de ingewikkelde verhalen achter de boeiende kunstwerken in een exclusieve inleiding op de tentoonstelling.

De mogelijkheid om rechtstreeks met de curator in contact te komen, biedt een waardevol inzicht in de visie achter de tentoonstelling en biedt u een diepgaande verbinding met de kunst die de loutere waarnemer overstijgt.

Beleef op 9 juni een optreden van Ernest Bessems - een van de artiesten die momenteel te zien zijn.

Elk ticket is inclusief een gratis drankje. Proef de mix van stimulerende gesprekken, artistieke ontdekkingen en een verfrissend drankje terwijl je jezelf onderdompelt in het creatieve rijk van 'Through Bone and Marrow'.

Er zijn beperkte tickets beschikbaar, dus mis je kans niet om deel uit te maken van deze onvergetelijke avond. Reserveer nu je plek!

Luister naar De Audiotour: Maarten Spruyt over de tentoonstelling Through Bone and Marrow in BRUTUS | NPO Klassiek (nporadio4.nl):
www.nporadio4.nl