Bezoek

Welkom bij Brutus!
Hier kun je alles lezen over hoe je je bezoek kunt plannen en welke tentoonstellingen er nu bij Brutus te zien zijn.

"Medizinisch Psychologische Untersuchung" door Felix Burger - ingang Keileweg 10
De solotentoonstelling is geopend van 5 april (opening) tot 23 juni van donderdag tot en met zondag tussen 12:00 en 18:00 uur. Brutus is gesloten van maandag t/m woensdag.

"Devo(lu)tion" van Marcos Kueh en Emmy van de Grift - ingang Keileweg 10
De duo-tentoonstelling is geopend van 5 april (opening) t/m 23 juni van donderdag t/m zondag tussen 12:00 en 18:00 uur. Brutus is gesloten van maandag t/m woensdag.

"Verwoest huis" van Marjan Teeuwen - ingang Keileweg 10
De installatie is open vanaf 27 januari van donderdag tot en met zondag tussen 12:00 en 18:00 uur. Brutus is gesloten van maandag tot en met woensdag.

"Disco Inferno" van Atelier Van Lieshout - ingang Keileweg 10
De installatie is vanaf 27 januari geopend van donderdag tot en met zondag tussen 12:00 en 18:00 uur. Brutus is gesloten van maandag tot en met woensdag.

Brutus Garden (met collectie Atelier Van Lieshout) - ingang Keileweg 18
Open: Maandag t/m vrijdag van 12:00 - 17:00u.
De beeldentuin is op zaterdag en zondag geopend tijdens tentoonstellingen.

Tickets

Wij werken met een ''pay what you can'' beleid, € 7,00 is onze adviesprijs. Tickets kun je online of aan de kassa kopen. Met dit ticket bezoek je de tentoonstellingen. Daarnaast bieden we korting met een studentenkaart, Rotterdampas en CJP en is er gratis entree voor We Are Public kaarthouders (laat je pas scannen bij de ingang).

Met een ticket heb je toegang tot de tentoonstellingen Medizinisch Psychologische Untersuchung van Felix Burger, Devo(lu)tion van Marcos Kueh en Emmy van de Grift, Verwoest Huis van Marjan Teeuwen en tevens Disco Inferno van Atelier Van Lieshout.

De kassa is tijdens tentoonstellingen geopend van donderdag t/m zondag tussen 12:00 en 18:00.

Let op: Brutus is niet rolstoel vriendelijk. Brutus is pin only.

Maak voor schoolgroepen of groepen groter dan 15 personen een afspraak via info@brutus.nl. Brutus is grotendeels toegankelijk voor rolstoelen en bezoekers van alle leeftijden.

Kik hier voor vragen over tickets.

Ik ben verhinderd?
Indien je zelf niet kan komen naar een optreden waar je een kaartje voor kocht, kunnen wij het kaartje niet terugnemen. Hier zijn helaas geen uitzonderingen op mogelijk. Tickets vallen binnen de uitzonderingen op het herroepingsrecht voor consumenten. Meer info vind je hier. Een betrouwbare website voor het verkopen van tickets is www.ticketswap.nl.

Kan mijn ticket gescand worden van mijn mobiel?
Je e-ticket wordt aan de deur door onze medewerkers bij de entree gescand. Dit kan vanaf je smartphone worden gescand of eventueel vanaf een uitgeprint e-ticket.

Route

Brutus heeft twee ingangen. Eén aan de Keileweg 10 (rechts naast Bitter) en de andere is aan de Keileweg 18 links achter in de beeldentuin. Klik hier voor de Google Maps kaart > Brutus

Je kunt in de omgeving parkeren of overdekt in Bigshops Car Park, Vierhavensstraat 197 Rotterdam (betaald). Let op: sinds kort is parkeren op de Keileweg betaald (ma-za). Je kunt naast het Keilepand wel gratis parkeren. Klik hier voor de locatie.

Tram 21, 23 en 24 of Metro lijnen A, B en C stoppen op Halte Marconiplein en dan is het 5 minuten lopen naar de locatie.

Je kunt Brutus mailen via info@brutus.nl. We proberen binnen 2 werkdagen antwoord te geven.
Brutus is op werkdagen bereikbaar via 0617248458.

Aansprakelijkheidsuitsluiting

Let op

Brutus, Stichting Brutus Space en Stichting Brutus Base, wijst iedere bezoeker van Brutus er op
dat er risico's verbonden zijn aan het bezoek welke kunnen leiden tot schade en ernstig persoonlijk letsel als men niet zeer goed oplet, struikelt, te dicht bij de installaties of objecten komt, zichzelf of anderen afleidt of onder enige invloed is van welke legale of illegale substantie. Brutus is gevestigd in oude pakhuizen waar verlichting slecht is en vloer oneffen of nat, waardoor elke bezoeker extra moet oppassen waar men gaat en staat.

Sommige van de getoonde kunstwerken kunnen instabiel zijn, hebben scherpten kanten of
hebben mechanieken die ernstig letsel kunnen veroorzaken indien men geen gepaste afstand
houdt of ze aanraakt. Let op dieren en kinderen die deze gevaren mogelijkerwijs niet beseffen
Door het accepteren van het toegangsbewijs of het betreden van Brutus, accepteert iedere
bezoeker deze risico's en bevestigt hij of zij afstand te doen van het recht tot het aansprakelijk
stellen van de kunstenaars die daar tentoonstellen, van Brutus Stichting Brutus Space, Stichting
Brutus Base en medewerkers, vrijwilligers of bestuurders van hen.

Ieder van bovengenoemde personen of organisaties houden zich het recht voor om schade te verhalen op bezoekers die struikelen of zich bezeren omdat men niet uitkijkt of te dicht bij de kunstwerken, objecten en installaties komt of zichzelf of anderen afleidt of onder enige invloed is van legale of illegale substanties.