Bezoek

Welkom bij Brutus!
Hier kun je alles lezen over hoe je je bezoek kunt plannen en welke tentoonstellingen er nu bij Brutus te zien zijn.

"Verwoest huis" van Marjan Teeuwen - ingang Keileweg 10b
De installatie is open vanaf 27 januari van donderdag tot en met zondag tussen 12:00 en 18:00 uur. Brutus is gesloten van maandag tot en met woensdag.

"Disco Inferno" van Atelier Van Lieshout - ingang Keileweg 10b
De installatie is vanaf 27 januari geopend van donderdag tot en met zondag tussen 12:00 en 18:00 uur. Brutus is gesloten van maandag tot en met woensdag.

Brutus Garden (met collectie Atelier Van Lieshout) - ingang Keileweg 18
Open: Maandag t/m vrijdag van 12:00 - 17:00u.
De beeldentuin is op zaterdag en zondag geopend tijdens tentoonstellingen.

Tickets

Wij werken met een ''pay what you can'' beleid, € 7,00 is onze adviesprijs. Tickets kun je online of aan de kassa kopen. Met dit ticket bezoek je de tentoonstellingen. Daarnaast bieden we korting met een studentenkaart, Rotterdampas en CJP en is er gratis entree voor We Are Public kaarthouders (laat je pas scannen bij de ingang).

Met een ticket heb je toegang tot de tentoonstellingen Verwoest Huis en Disco Inferno.

De kassa is tijdens tentoonstellingen geopend van donderdag t/m zondag tussen 12:00 en 18:00.

Let op: Brutus is deels rolstoelvriendelijk. Brutus is pin-only.

Klik hier voor vragen over tickets.

Ik ben verhinderd?
Indien je zelf niet kan komen naar een optreden waar je een kaartje voor kocht, kunnen wij het kaartje niet terugnemen. Hier zijn helaas geen uitzonderingen op mogelijk. Tickets vallen binnen de uitzonderingen op het herroepingsrecht voor consumenten. Meer info vind je hier. Een betrouwbare website voor het verkopen van tickets is www.ticketswap.nl.

Kan mijn ticket gescand worden van mijn mobiel?
Je e-ticket wordt aan de deur door onze medewerkers bij de entree gescand. Dit kan vanaf je smartphone worden gescand of eventueel vanaf een uitgeprint e-ticket.

Tours en onderwijs

Voor rondleidingen kun je een afspraak maken via info@brutus.nl. De prijs voor een rondleiding is: EUR 150,-.
Schoolklassen zijn welkom om Brutus te bezoeken. Brutus werkt samen met de Cultuurkaart. Stuur een e-mail naar info@brutus.nl voor meer informatie en om het programma te bespreken.
Brutus is gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelen en bezoekers of voor mensen die slecht ter been zijn.

Route

Brutus hoofdingang is aan de Keileweg 10b (rechts naast Bitter). Klik hier voor de Google Maps kaart > Brutus

Je kunt in de omgeving parkeren of overdekt in Bigshops Car Park, Vierhavensstraat 197 Rotterdam (betaald). Let op: sinds kort is parkeren op de Keileweg betaald (ma-za). Je kunt naast het Keilepand wel gratis parkeren. Klik hier voor de locatie.

Tram 21, 23 en 24 of Metro lijnen A, B en C stoppen op Halte Marconiplein en dan is het 5 minuten lopen naar de locatie.

Je kunt Brutus mailen via info@brutus.nl. We proberen binnen 2 werkdagen antwoord te geven.
Brutus is op werkdagen bereikbaar via 0617248458.

Aansprakelijkheidsuitsluiting

Brutus, Stichting Brutus Space en Stichting Brutus Base, wijst iedere bezoeker van Brutus er op dat er risico's verbonden zijn aan het bezoek welke kunnen leiden tot schade en ernstig persoonlijk letsel als men niet zeer goed oplet, struikelt, te dicht bij de installaties of objecten komt, zichzelf of anderen afleidt of onder enige invloed is van welke legale of illegale substantie. Brutus is gevestigd in oude pakhuizen waar verlichting slecht is en vloer oneffen of nat, waardoor elke bezoeker extra moet oppassen waar men gaat en staat.

Sommige van de getoonde kunstwerken kunnen instabiel zijn, hebben scherpten kanten of hebben mechanieken die ernstig letsel kunnen veroorzaken indien men geen gepaste afstand houdt of ze aanraakt. Let op dieren en kinderen die deze gevaren mogelijkerwijs niet beseffen Door het accepteren van het toegangsbewijs of het betreden van Brutus, accepteert iedere bezoeker deze risico's en bevestigt hij of zij afstand te doen van het recht tot het aansprakelijk stellen van de kunstenaars die daar tentoonstellen, van Brutus Stichting Brutus Space, Stichting Brutus Base en medewerkers, vrijwilligers of bestuurders van hen.

Ieder van bovengenoemde personen of organisaties houden zich het recht voor om schade te verhalen op
ezoekers die struikelen of zich bezeren omdat men niet uitkijkt of te dicht bij de kunstwerken, objecten en
nstallaties komt of zichzelf of anderen afleidt of onder enige invloed is van legale of illegale substanties.