The Awkward Hug door Sophia Süßmilch om 21:00
The Awkward Hug door Sophia Süßmilch om 21:00
Op 22 juni komt Brutus met een kunstcocktail avond: Awkward knuffelen, paddo's, voetbal en meer! We vieren de opening van The Engineer's Bedroom door Atelier Van Lieshout en het laatste weekend van Medizinische Psychologische Untersuchung door Felix Burger. De avond staat bol van optredens en muziek.

Burger & Skala's voetbaltraining
Otakar Skala speelt het drama na uit zijn jeugd toen hij gedwongen werd te voetballen met zijn vader. Hij trekt zijn dragkostuum aan en herhaalt de marteling. Felix Burger neemt de rol van de vaderfiguur op zich.

The Awkward Hugs, door Sophia Süßmilch
Gefascineerd door de vreemde 'awkward hugs' die onze samenleving aan elkaar wurgen, werkte Sophia Süßmilch aan een interactieve performance die zal plaatsvinden in onze geliefde kathedraal.

The Engineer's Bedroom, door Atelier Van Lieshout
Disco Inferno is constant aan het muteren en groeien, de nieuwste ontwikkeling is The Engineer's Bedroom die officieel geopend wordt op 22 juni. De ingenieur die Disco Inferno onderhoudt brengt hier zijn dagen en nachten door. Hij zit in zijn leunstoel, staart de ruimte in en werkt obsessief aan ideeën op zijn tekentafel. Zijn hypermoderne paddenstoelenkwekerij produceert ingrediënten voor pillen, tincturen en crèmes en creëert zo een parallelle werkelijkheid zodat hij altijd kan blijven dromen en uitvinden.

Programma:
19:00 - 19:30 Inloop, Keileweg 10b
19:30 - Openingswoord door Sanne ten Brink
19:40 - 20:00 Voetbaltraining door Otakar Skala en Felix Burger
20:00 - Deuren open naar The Engineer's Bedroom
21:00 - Start optreden The Awkward Hug

De Brutus Bar is de hele avond geopend.
The Engineer
The Engineer's Bedroom door Atelier Van Lieshout